Alles over flexplek enschede

Zoekt u ons kantoor te huur in Hengelo? We bieden u dan ook nu een uniek kantoor aan in een omgeving Weidedorp te Hengelo. Het kantoor bezit een totale beschikbare oppervlakte te huur over 327 m2 en ligt op Bevrijderslaantje 5 in Hengelo.

Ons directe oplossing vanwege ieder ruimtegebrek en jouw hoeft een cheapie opslagruimte Almelo praktisch niet uit. Met een A35 ligt BLOX Service Hengelo en wij verhuren units van één kuub, daarin behoren zo’n 10 verhuisdozen, wij verlenen ook opslagruimtes met tot 60m³.

De Inzichtënboerderij bezit een ontvangstruimte waar gebeurtenis kan zijn om vrijblijvend klandizie te ontvangen.

Wij bestaan daar niet alleen wegens een ZZP-ers, doch juist wegens iedereen welke werkt en op zoek is tot ons relaxte werkplek buitenshuis.

Mocht u interesse beschikken over om een kantoorruimte te huren in dit WTC Twente, neem dan aanraking met het op en wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren aan een opties. Daar zijn meerdere groottes per unit beschikbaar.

Deze ruimte beschikt aan een white-board en ons flipover. De ruimte kan zijn omgeven door glas, wat een open en ruimtelijk idee geeft.

Spaces supports experts and entrepreneurs in every possible way. They offer beautiful, spacious offices and meeting rooms at an attractive price.

Wegens een gebruikers van een Benulënboerderij zijn er vergaderruimtes beschikbaar tot maximaal 12 Klik hier mensen.

Voor €149,- ieder maand heb je iedere werkdag toegang en profiteer je bovendien alang van genoeg services. Denk hierbij juiste voor niets toepassen produceren over een vergaderruimte, je bedrijfslogo bij een ingang en ons persoonlijk locker.

Je stapt dit kantoor binnen en jouw merkt regelrecht de professionaliteit, de drang teneinde inspiratie op te verrichten en jouw voelt jouw thuis. Dit allemaal wordt gecreëerd via de moderne kantoorfaciliteiten, het eigentijdse design aangaande dit kantoorgebouw, een plekken voor evenementen en een mooie vergaderruimten. Op speurtocht naar een flexplek in Twente? Aarzel dan ook niet meer, dit kan zijn ’the place to be’!

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit een publiek vervoer station ofwel vanuit ons adres.

Ons perfecte kantoorlocatie voor ondernemingen met een internationale scope. Op maat te bepalen, bijzonder representatieve kantoorruimtes van 28 m². Wegens elke onderneming ons passende werkomgeving.

Bezoek de onderstaande foto’s om een indruk te krijgen over dit kantoorgebouw en een verscheidene kantoorruimtes.

Gratis advies aanvragen Wil jij die calculator ook graag implementeren op jouw website? Dat kan door een insluitcode aan te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *